CBC Minun Alueella – kerro mielipiteesi 10.12.2021 mennessä

Rajat ylittävää yhteistyötä (Cross-Border Cooperation, CBC) Suomen ja Venäjän välillä toteuttavat ihmiset ihmisiä varten, monella eri sektorilla. Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 ohjelman hallintoviranomainen on kiinnostunut mielipiteistä ja kokemuksista suomalais-venäläiseen yhteistyöhön liittyen, ja nyt on tilaisuus kertoa niistä. Me, yhdessä sidosryhmiemme kanssa toivomme runsaasti palautetta, jotta voimme vahvistaa ohjelman toteuttamisesta syntyviä positiivisia vaikutuksia, parantaa palvelujamme ja kehittää ohjelmatoimintaa 2021-2027 kaudelle.

Tänä vuonna kyselyyn on tuotu mukaan mahdollisuus osallistua ohjelman uusien kotisivujen suunnitteluun. Uudet sivut avataan 2022, ja nyt on oikea aika osallistua ja jakaa meille hyviä ideoita.

Klikkaa ohjelman vuosittaiseen verkkokyselyyn (englanninkielinen), joka on avoinna 22.11.-10.12.2021 link > Annual survey 2021 ja vastaa kysymyksiin. Osallistuminen vie vain muutaman minuutin. Julkaisemme kyselyn keskeiset tulokset ohjelman kotisivulla https://www.sefrcbc.fi/information-service/annual-surveys/ 

Lämmin kiitos osallistumisesta!