Ensimmäisen hakukierroksen tilastoja

Ensimmäiseltä hakukierrokselta on saatavilla seuraavat tilastot.

Yksi organisaatio voi olla mukana useassa hanke-esityksessä. Lähde: toimitetut hakemukset.


Toimintalinja 1: Elävä, aktiivinen ja kilpailukykyinen talous > 10 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 8,5 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 2, Etelä-Savo 3, Etelä-Karjala 2, Pietari 2 ja Leningradin alue 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 22 suomalaista partneria ja 18 venäläistä partneria sekä yksi partneri Virosta.


Toimintalinja 2: Innovatiivinen, ammattitaitoinen ja koulutettu alue > 9 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 7,2 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 2, Etelä-Savo 2, Etelä-Karjala 3 ja Pietari 2. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 7 suomalaista partneria ja 16 venäläistä partneria.


Toimintalinja 3: Houkutteleva, hyvinvoiva ympäristö ja alue > 8 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 6,8 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Etelä-Karjala 1, Pietari 2, Leningradin alue 1 ja Uusimaa 4. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 15 suomalaista partneria ja 18 venäläistä partneria.


Toimintalinja 4: Helposti saavutettava ja yhteyksiltään hyvä alue > 2 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 1,0 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Etelä-Karjala 1 ja Leningradin alue 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 1 suomalainen partneri ja 2 venäläistä partneria.