Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC vuositapahtuma 18.12.2018

Tervetuloa Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC ohjelman ensimmäiseen vuositapahtumaan, joka järjestetään Lappeenrannassa.

CBC In My Region – CBC alueellani

18. joulukuuta kello 16:30-19:00 paikallista aikaa Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla (ajo-ohje) vietetään Suomen ja Venäjän väliseen rajat ylittävään yhteistyöhön keskittyvää teemailtaa, jossa tuodaan esille yhteistyön hyötyjä ja mahdollisuuksia sekä sen luomaa lisäarvoa ohjelmatyön sidosryhmille, alueen päättäjille sekä paikalliselle väestölle. Esillä on myös ensimmäisten rahoitettujen hankkeiden toimintaa.

Mitä kaikkea voin tapahtumalta odottaa? Inspiroivia puheita, hyviä käytänteitä, uusia ideoita ja tietoa siitä mitä Euroopan unionin, Venäjän ja Suomen yhteisellä noin 77 miljoonan euron rahoituksella on tarkoitus tehdä vuosien 2018-2022 aikana. Tarjoamme myös pientä purtavaa!

Oletpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut toimija rajat ylittävässä yhteistyössä julkisella tai yksityisellä sektorilla, julkisten palvelujen, koulutuksen tai vaikka ympäristötoimen asiantuntija, voimme tarjota mielenkiintoista sisältöä kaikille. Erityisesti toivomme näkevämme tilaisuudessa nuoria kansalaisia ja opiskelijoita keräämässä tietoa yhteistyön luomista mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

Tilaisuus on englanninkielinen, tulkkauspalvelu venäjän- ja suomenkielelle.
Tilaisuuteen on vapaapääsy.

Lisätietoa CBC ohjelmista

Lisätietoa rahoitetuista hankkeista

Lataa tilaisuuden ohjelmat tästä

SEFRCBC Annual Event 18.12.2018 Lappeenranta

SEFRCBC Annual Event training session 19.12.2018 Lappeenranta