Kolmannen hakukierroksen tilastoja

Kolmannelta hakukierrokselta on saatavilla seuraavat tilastot.

Yksi organisaatio voi olla mukana useassa hanke-esityksessä. Lähde: toimitetut hakemukset


Toimintalinja 1: Elävä, aktiivinen ja kilpailukykyinen talous – 10 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 7,5 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 3, Etelä-Savo 1, Etelä-Karjala 1, Uusimaa 1, Turku 1, Pietari 2 ja Leningradin alue 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 15 suomalaista partneria ja 19 venäläistä partneria.


Toimintalinja 2: Innovatiivinen, ammattitaitoinen ja koulutettu alue – 13 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 9,8 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 1, Etelä-Savo 2, Etelä-Karjala 1, Turku 3, Päijät-Häme 1, Pohjois- Karjala 1 ja Pietari 4. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 19 suomalaista partneria ja 21 venäläistä partneria.


Toimintalinja 3: Houkutteleva, hyvinvoiva ympäristö ja alue – 7 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 5,7 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Etelä-Karjala 4, Kymenlaakso 1, Uusimaa 1 ja Pohjois-Karjala 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 7 suomalaista partneria ja 17 venäläistä partneria.


Toimintalinja 4: Helposti saavutettava ja yhteyksiltään hyvä alue – 2 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 0,5 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Etelä-Savo 1 ja Pietari 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 6 suomalaista partneria ja 2 venäläistä partneria.


Päähakijat ja partnerit sijoitettuna ohjelma-alueen kartalle sivulla http://www.sefrcbc.fi/fi/tietopalvelu/