Päivitetty tiedote hankkeiden konsultaatiopäivistä huhtikuussa

Päivitys 16.3.2020
Tänä keväänä, johtuen koronaviruksen leviämisestä, hankkeiden konsultaatiopäivät järjestetään etäkokouksina. Muutos ei vaikuta ajanvaraukseen, joka on avoinna linkissä on-line booking service. Ennen kokousta, hallintoviranomaisesta lähetetään etäkokouksen osallistumislinkki ajanvarauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Linkki tulee jakaa edelleen kaikille kokoukseen osallistuville ja pyydämmekin huomioimaan erityisesti hankkeen sisäisen viestinnän ja koordinaation merkitystä muutoksen johdosta. Hallintoviranomaisen tarjoama etäyhteys ei edellytä välttämättä asennusta työasemalle vaan sitä voi käyttää verkossa. Teknisissä kysymyksissä lisätietopyynnöt voi lähettää osoitteisiin [email protected] ja [email protected]

Hanketoimijat voivat harkita konsultaation tarvetta esimerkiksi näiden kysymysten avulla:

  • Onko hankkeen toteutukseen liittyen avoimia kysymyksiä tai epävarmuutta esimerkiksi raportointiin, aktiviteetteihin, budjettiin tai maksuihin liittyvissä asioissa, ja joista keskustelu ja hallintoviranomaisen neuvonta auttaa asian ratkaisussa?
  • Onko hankkeen toteutukseen liittyen tarvetta keskustella toiminnan joidenkin osa-alueiden tehostamisesta ja joihin toivotaan hallintoviranomaisen suosituksia?
  • Onko hankkeessa avoimia kysymyksiä liittyen kumppanuuteen tai näkyvyyteen, joihin konsultaatiosta voisi olla apua?

KONSULTAATIOPÄIVÄT JA PAIKKAKUNNAT  

(1,5 tunnin tapaamisia, paikallista aikaa)

7-8 huhtikuuta 2020 ja 14-15 huhtikuuta 2020


KUINKA VARATA KONSULTAATIOAIKA?  

Ajanvaraus on avoinna 3.4.2020 asti.  

Hankepartnereita rohkaistaan keskustelemaan mahdollisista konsultaatiotarpeista yhdessä, ja mikäli sitä tarvitaan, pääpartneri varaa ajan seuraavasti:

Vaihe 1 Siirry on-line varausjärjestelmään ja valitse staff –listalta hankkeenne koordinaattori.

Vaihe 2 Valitse kalenterissa tarjolla olevista vaihtoehdoista päivä ja kelloaika.

Vaihe 3 Täytä pyydetyt tiedot. Kirjaa avoimeen tekstikenttään osallistujien lukumäärä sekä otsikkotasolla aiheet, joista tapaamisessa toivotaan keskusteltavan.

Vaihe 4 Varausvahvistus lähetetään lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

(Seuraavat konsultaatiopäivät järjestetään syksyllä 2020)