Toisen hakukierroksen tilastoja

Toiselta hakukierrokselta on saatavilla seuraavat tilastot.

Yksi organisaatio voi olla mukana useassa hanke-esityksessä. Lähde: toimitetut hakemukset.


Toimintalinja 1: Elävä, aktiivinen ja kilpailukykyinen talous > 14 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 9,3 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 2, Etelä-Savo 1, Etelä-Karjala 3, Pietari 5, Päijät-Häme 1, Uusimaa 1 ja Turku 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 20 suomalaista partneria ja 25 venäläistä partneria.


Toimintalinja 2: Innovatiivinen, ammattitaitoinen ja koulutettu alue > 25 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 19,5 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 3, Etelä-Savo 2, Etelä-Karjala 6, Pietari 10, Uusimaa 2 ja Turku 2. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 25 suomalaista partneria ja 38 venäläistä partneria.


Toimintalinja 3: Houkutteleva, hyvinvoiva ympäristö ja alue > 10 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 11,0 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Kymenlaakso 1, Etelä-Karjala 2, Etelä-Savo 1, Pietari 3 ja Uusimaa 3. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 21 suomalaista partneria ja 27 venäläistä partneria.


Toimintalinja 4: Helposti saavutettava ja yhteyksiltään hyvä alue > 2 hakemusta, joiden yhteenlaskettu haettu rahoitus n. 1,8 milj. euroa.

Päähakijat alueittain: Etelä-Karjala 1 ja Pietari 1. Hanke-ehdotuksissa on päähakijan lisäksi 2 suomalaista partneria ja 2 venäläistä partneria.